Elintézem online!

Cégkivonat

Az elmúlt évtizedben egyre inkább elterjedt a számítógép használat, mindenhol elérhetővé vált a szélessávú internet, és az okostelefonok használata, egyre több szolgáltatás jelent meg az online térben, így tényleg csak kapkodja az ember a fejét, hogy mi minden intézhető így az interneten.

Online már szinte mindenki vásárolt valamit. A legtöbb webáruházban már azonnal, bankkártyával fizethetünk, és a futár hozza a megrendelt termékeket. Manapság akár az élelmiszer vásárlást is intézhetjük online, házhozszállítással, vagy személyes átvétellel is.

E mellett rengeteg dolog intézhető még a neten. Vehetünk mozi vagy színházjegyet, foglalhatunk időpontot a kormányablakba, stb.

És a cégek adminisztrációja is egyszerűsödik, hiszen már online számlázás mellett igényelhető elektronikusan hiteles cégkivonat is, illetve az adóbevallásokat is évek óta már online adhatjuk be.

Látható, hogy a szolgáltatások sokszínűségének köszönhetően már szinte ki sem kell mozdulni otthonunkból, minden elintézhető a négy fal közül, pláne akkor, ha valaki home office-ban dolgozik.

Megosztás