Nő vagy férfi barbert válasszak?

Barber

Ha épp barnert szeretnél választani, akkor a döntés egyik szemponja lehet az is, hogy férfi vagy nő legyen az illető.

Azt tudni kell, hogy nemtől függetlenül minden barber ugyanazt a képzést kapja, ebben nincs különbség. Az, hogy milyen gyakorlatot szerez, mennyi továbbképzésre jár, az meg ugyancsak független a nemektől.

Szóval akkor mi lehet a fő döntési szempont, hogy férfi vagy nő legyen a barber, akire hajad formázását bízod? Nos egyszerű a válasz. A szimpátia.

Vannak olyan emberek, akik a barberhez járást egy férfias programnak tartják, szívesen beszélgetnek egy férfi barberrel a hajvágás közben. Talán jobban átérzik a férfiak a hajjal és szakállal kapcsolatotos problémákat, több közös témát lehet találni, talán a tegnapi focimeccsről is jobban el lehet beszélgetni vele.

Sokan azonban nem kedvelik, vagy kifejezetten zavadó is számuka, ha egy férfi ilyen közel kerül fizikailag hozzájuk - nyilván csak annyira, amennyire ez ehhez szükséges. Szóval sok férfi jobban kedveli, ha egy nő kerül ilyen közel hozzájuk, Ő ér hozzá a fejéhez, az arcához, nyakához (nyilván csak annyira, amennyire ez szükséges eg yborotválás vagy egy hajvágás során). Sőt, sokan egy nővel sokkal jobban, kötetlenebbül el tudnak beszélgetni, mint egy férfival.

Szóval mindenki döntse el szabadon, hogy férfi vagy nő legyen a barbere, ugyanis ha a referencia munkái alapján megfelelő szakértelemmel rendelkezik egy barber, akkor már csak a szimpátia dönthet egy ilyen helyzetben.

Megosztás